0761 622 814 office@fotomagic.ro

Oferta noastră

Dacă îți dorești o cabină foto elegantă, care să ofere fotografii de calitate, ai ajuns în locul potrivit! Aici facem magie. 

Un altfel de magie, care nu ne facem vrăjitori, ci doar iubitori de amintiri frumoase. Oglinda noastră foto reprezintă un concept de photobooth ușor de folosit, care își găsește locul la orice eveniment cu stil. Indiferent dacă este vorba de o petrecere mai elegantă sau de una mai modernă  și nonconformistă , reușim întotdeauna să-i impresionăm pe cei prezenți, datorită accesoriilor amuzante. 

Scopul nostru este să surprindem în fotografii în format clasic: 10 x 15 cele mai frumoase emoții. Iar la final, putem alcătui online sau offline un guest book personalizat. De asemenea, ne dorim să vă precizăm și faptul că oglinda foto nu are vârstă. Ea este îndrăgită de toți invitații, de la cei mici și plini de energie, până la persoanele trecute de prima tinerețe care au înțeles valoarea amintirilor foto. 

Vezi mai jos pachetele pe care ți le punem la dispoziție!

Aspecte tehnice

Tip cabină foto: oglindă

Format fotografii: 10 x 15 – am ales acest format deoarece este unul clasic și se potrivește celor mai multor tipuri de rame foto și albume în care urmează să fie păstrate amintirile.

Număr fotografii: depinde de pachetul ales. Vezi oferta noastră mai sus.

Incluse în pachet: lumini, suport printare fotografii, accesorii amuzante – adaptate fiecărui eveniment, covor roșu

Mulțumesc Oglinda Magică pentru serviciile de calitate. Ați ajuns la timp , așa cum am discutat, au ieșit fotografii bune. Toată lumea a fost mulțumită. Îmi pare rău că nu am avut timpul necesar să fac mai multe poze, dar eu am fost mireasa.

Irina Toma

Ador fotografiile și sunt foarte fericită că la botezul copilului meu i-am ales pe cei de la Oglinda Magică. Toți invitații au fost încântați. S-a stat la coadă pentru poze.

   

Simona Barbu

Accesorii faine, oameni faini. Mulțumesc pentru contribuția la un eveniment cu adevărat special: majoratul meu. 

  

 

Irina P.